Serviciile noastre

Decoratiuni sali nunti

 

 

Decoratiuni sali de nunta

Receptia este unul dintre cele mai importante elemente ale nuntii. Sala sau locul in care musafirii sunt invitati sa petreaca luand masa oferita de miri creeaza 60% din atmosfera nuntii. Ramy Decor va propune idei de aranjamente si culori pentru ca receptia sa fie de neuitat.Aranjamente florale pentru nunti

 

 

 

 

 

Aranjamente florale pentru nunti

Tacute, colorate, dar vii, florile sunt martorele juramantului celor doi. Aduc o aura de mister si o nota de eleganta evenimentului care pecetluieste dragostea celor doi.


 

Accesorii pentru nunti

 

 

 

 

Accesorii

Detaliile sunt lucruri marunte despre care uneori credem ca trec neobservate, insa absenta lor da impresia ca lipseste ceva. Pentru ca la nunta voastra sa nu lipseasca nimic, Ramy Decor va imbogateste evenimentul cu artificii, fantani de ciocolata, inimioare pentru plicuri si multe altele.


 Invitatii de nunta

 

 

 

Invitatii de nunta

Ati stabilit locatia, data si ora cununiei si a receptiei. Nu va mai ramane decat sa va informati prietenii si familia intr-un mod elegant.

Invitatii la doar 1,3 lei bucata.

 

 

Servicii foto video nunti

Fotografie si filmari pentru nunti

Nicio zi nu trece mai repede decat cea pe care o asteptati cel mai mult. Iar daca a fost si o zi reusita, va ramane de neuitat in amintirea dumneavoastra. Merita sa va asigurati ca si cei care nu au fost prezenti la eveniment vor avea sansa sa se bucure cu dumneavoastra!

www.florintripa.com