Oferte speciale

Cei ce apeleaza pana la finele lunii Iunie 2017 la serviciile Ramy Decor vor putea beneficia de ofertele noastre promotionale la preturi fara concurenta:

  • Huse pentru scaun din satin - 1,7 lei/bucata.
  • Huse pentru scaun din tafta - 2,5 lei/bucata.
  • Huse din brocart la cel mai bun pret.
  • Aranjament in vaza cu pene de strut de la 15 lei/aranjament.
  • Aranjament floral natural compus din trandafir+margarete olandeze si verdeata in diferite vaze sau suporti  din fier forjat la pretul de 25 lei/aranjament.
  • Aranjament floral natural compus din margarete olandeze si verdeata in diferite vaze sau suporti din fier forjat de la 15 lei/aranjament.
  • Oferta speciala la pomisorii Manzanita cu flori si cristale.

De asemenea avem in continuare oferta speciala cu cele 2 pachete de decoratiuni care au fost foarte apreciate de catre clientii nostri si care cuprind toata sala decorata  la pretul de numai 4 lei sau la 6,5 lei pe persoana. Detalii despre continutul pachetelor puteti obtine pe mail sau la sediul nostru.

Ofertele sunt valabile in limita stocului disponibil, asa ca, daca nu doriti sa riscati, va invitam sa veniti din timp in magazinul nostru sau sa ne contactati.

Ramy Decor, una dintre cele mai serioase firme de amenajari pentru nunti din Oradea, va pune la dispozitie materiale de calitate din satin, tafta si brocart.

Apelati cu incredere la serviciile Ramy Decor si nu veti fi surprinsi de preturi exagerate. Wedding planner-ul Ramy Decor va ofera mai multe pachete de servicii de amenajari nunti, pentru ca fiecare sa aiba posibilitatea de a gasi ceea ce i se potriveste cel mai bine. Adaugati un plus de eleganta evenimentului dumneavoastra cu lumini ambientale in diferite culori la cele mai mici preturi oferite de Ramy Decor.

Pretul pachetelor de decoratiuni este valabil doar in Judetul Bihor.